Wimpers en wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste deel van het gelaat, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen semi permanente make-up wereld en zorgt voor mooie, natuurlijke wenkbrauwen. Het is minder blijvend dan permanente make-up. Het effect vervaagd langzaam en blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar.

Meer informatie

Microblading

Phibrows microblading is de beste en nieuwste techniek binnen de semi permanente make-up wereld. Dankzij deze techniek krijg je mooie en natuurlijke wenkbrauwen, welke maanden (soms jaren) zichtbaar blijven. De ideale combinatie tussen gemak en beauty!

Meer informatie

Gezichtsbehandelingen

Van een uitgebreide gezichtsbehandeling met massage tot een diepe reiniging. Bij Skintone bieden we verschillende behandelingen aan. Bij elke gezichtsbehandeling zal er van tevoren een huidanalyse gedaan worden om te zien wat je huid precies nodig heeft of juist niet. Geniet van een heerlijke gezichtsbehandeling die je huid weer doet stralen!

Meer informatie

Ontharen gezicht

Voor het ontharen van het gezicht gebruiken we Lycon wax. Dit is zeer geschikt voor een gevoelige huid, omdat de wax niet aan de huid hecht maar alleen aan de haren. Ideaal dus voor het ontharen van de lip, kin of gehele gezicht.

Meer informatie