Lycon

 

Over Lycon

Lycon is in 1978 in Australië opgericht en heeft inmiddels wereldwijd een welverdiende reputatie opgebouwd. Lycon is marktleider op het gebied van harsen en wordt over de gehele wereld, toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.

De meerwaarde van Lycon

Het werken met Lycon vereist een speciale spateltechniek, die ik door middel van trainingen eigen heb gemaakt. Het grootste voordeel van Lycon wax is dat zowel de Lycon HOT WAX en de LYCOjet wax zich alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid. Met reguliere wax is dit wel het geval, met het risico dat de huid op lange termijn beschadigd raakt. Met name de huid rondom de ogen is ontzettend dun en kwetsbaar en zou naar mijn mening alleen gewaxt mogen worden met Lycon wax.

De werking

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Zeer complete productenlijn

LYCON biedt ruime keuze in Hot wax en Strip wax. De unieke LYCOjet waxen zijn geschikt voor de stugge haartjes en als nabehandeling. Binnen de Lycon lijn is voor ieder huidtype een geschikt product te vinden. De bijzondere combinatie van pure Australische bijenwas en aromatische essentiële oliën, zorgen voor een totaalbeleving. Van hardnekkig tot fijn haar en van een gevoelige tot een droge huid, Lycon zorgt ervoor dat de huid gezond, glad en gehydrateerd is na de behandeling.

Medex

 

MEDEX Appha Hycid fruitzuur

Heeft je last van pigmentvorming, oneffenheden, fijne lijntjes, een slappe en vermoeide huid, oppervlakkige littekens of acne? Dan is de Alpha Hycid fruitzuur behandeling iets voor jou!

Hoe werkt het?

De natuurlijke zuren (citroenzuur, melkzuur en wijnsteenzuur) versnellen het vernieuwingsproces van je huid. 
De behandelingen maken de huid gladder, gezonder en steviger. Let op: In verband met UV straling wordt deze behandeling alleen in de periode van oktober tot april uitgevoerd. Je kunt ervoor kiezen om één behandeling te doen, maar voor een optimaal resultaat adviseren wij altijd om voor een kuur van 5 tot 10 behandelingen te kiezen. Uiteraard is het aantal benodigde behandelingen voor iedereen anders, we denken graag mee met jouw wensen en geven je vervolgens een eerlijk advies. Fruitzuren zijn erg krachtig en vereisen een deskundige aanpak, daarom zijn wij hier speciaal in getraind en geschoold.

MEDEX PROFESSIONAL

Bij Skintone werken we met Medex Professional. Een veelzijdig merk met een breed assortiment wat aansluit op jouw wensen. 
Medex beschikt over een eigen research-laboratorium, waar de professionele producten verkocht en geadviseerd worden aan professionals.

Innoveren

Medex is continu bezig met de laatste wetenschappelijk ontwikkelingen en blijft de producten lijn constant innoveren. Zo is Skintone altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van medisch, biotechnisch en cosmetisch gebied.

Innoveren

Medex is continu bezig met de laatste wetenschappelijk ontwikkelingen en blijft de producten lijn constant innoveren. Zo is Skintone altijd op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van medisch, biotechnisch en cosmetisch gebied.

Marktleider

Door de specialistische kennis op het gebied van huidverzorging en huidverbetering heeft Medex de titel van marktleider in diverse Europese landen verworven. De hoogwaardige biotechnische producten van MEDEX zijn:

 • Ontwikkeld met volledig respect voor de natuur
 • Niet getest op dieren
 • Bevatten geen minerale oliën
 • Volledig vrij van parabenen
 • Bevatten geen siliconen
 • Bevatten geen synthetische kleurstoffen
 • Ecologisch en biologisch
 • Bevatten hoge concentraties natuurlijke werkstoffen
 • Wekken geen huidirritatie op
 • Worden in Duitsland geproduceerd
 • Gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen