Phibows microblading is dé beste en nieuwste techniek binnen de semi permanente make-up wereld. Het is minder blijvend dan permanente make-up, omdat het ongeveer 1 tot 2 jaar blijft zitten.

Waarom semi-permanent?
Permanente make-up zit onder de derde huidlaag en kleurt daarom vaak snel grauwig blauw of zelfs groen op. Wij werken tussen de eerste en de tweede huidlaag en daarom kunnen we werken met hele mooie pigmenten die ook hun kleur goed behouden, maar wel langzaam vervagen.

Aanbrengen
Het zetten van phibrows microblading wenkbrauwen bestaat uit 2 behandelingen. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht zal na één maand ongeveer 30-60% van zijn kleur hebben verloren, daarom is het belangrijk dat u een tweede keer komt voor een nabehandeling (zogenaamde touch-up). Iedere huid reageert anders op de behandeling. In sommige gevallen kan het zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt, in dat geval is een derde behandeling nodig.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

[/column_4]

Veelgestelde vragen

>Hoe ziet de behandeling eruit?

Voor de behandeling hebben we eerst een intakegesprek over wat u als klant wilt bereiken met de behandeling en lopen gezamenlijk een medische vragenlijst door. Vervolgens beginnen we met het voortekenen van uw wenkbrauwen.

De wenkbrauwvorm wordt bepaald door de vorm van je gezicht. Hier hebben we een Golden Ratio Diver voor daarmee kunnen we dit helemaal uitmeten. Vervolgens kiezen we samen de juiste pigment kleur uit.  Na goedkeuring wordt er gestart met de behandeling.

>Is de behandeling pijnlijk?

De krasjes plaatsen in de huid wordt soms als wat pijnlijk  ervaren. Ook kan u tijdens de behandeling last krijgen van wat prikkeling van de slijmvliezen (tranende ogen, lopende neus, niezen) dit is allemaal van tijdelijke aard en deze klachten verdwijnen vrijwel direct na de behandeling. Als de behandeling klaar is krijgt u een nazorg formulier en nazorgproducten mee naar huis. Om een zo goed mogelijk resultaat te verkrijgen is het van  belang dat u deze regels strikt opvolgt.

>Hoe ziet het genezingsproces eruit?

Microblading is een proces. Er zijn sowieso minimaal twee behandelingen nodig voor een goed resultaat. Direct na de behandeling is de kleur van het pigment 1 à 2 tinten donkerder dan het uiteindelijke geheelde resultaat.

Het kan vergeleken worden met een schaafwondje. Er wordt geadviseerd de wenkbrauwen zeven dagen droog te houden. Wanneer er op de zevende dag weer water gebruikt wordt, weken de korstjes eraf. Net zoals bij een schaafwondje kleurt je huid tijdens de genezing een beetje wit, hierdoor wordt het pigment nog minder zichtbaar. Onder de herstellende huidlaag zit echter nog pigment en dit komt na twee tot drie weken weer naar de oppervlakte.

Daarom adviseer ik klanten altijd geduld te hebben en het tijd te geven. Alles wat niet goed gepakt heeft wordt na 6 tot 10 weken bijgewerkt. (Tijdens de gratis nabehandeling)

Pigmentverlies na de eerste behandeling varieert van 30 tot 60%. Afhankelijk van de huidtype en levensstijl, maar ook hoe goed de klant zich aan de nazorg heeft gehouden. Het gemiddelde is ongeveer 30% pigmentverlies.

>Hoe werkt microblading?

Phibrows microblading staat voor “haartjestechniek”. Microblading is een relatief nieuwe, handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met deze pen worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft een mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware haartjes gepigmenteerd. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op uw eigen wenkbrauwen en om een zo natuurlijk mogelijjke look te geven, volgen we de groei van de wenkbrauwen.

[/column_3]