Skintone is de schoonheidssalon in hartje Groningen. Door de prachtige locatie in het centrum van Groningen is de schoonheidssalon gemakkelijk te bereiken.

Waarom een schoonheidssalon?

Van jongs af aan ben ik  al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Dit begon met een overdreven interesse in crèmes en maskertjes van De Tuinen. Als kind mocht ik iedere week een andere uitzoeken, dit was het hoogtepunt van de week. Op latere leeftijd hielp ik mijn vriendinnen en deze interesse is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik draag graag bij aan de zelfverzekerdheid en trots die mensen ervaren wanneer ze zich goed voelen over hun uiterlijk. Verder komen mensen bij mij voor rust en ontspanning en kijken vaak al tijden uit naar een behandeling. Om op dat moment de vertrouwenspersoon te zijn waar mensen naartoe gaan vind ik een grote eer en geeft mij veel voldoening 

Wie is Skintone?

Mijn naam is Joanie Jonas en ik heb mijn eigen schoonheidssalon, Skintone in het hartje van Groningen. In mijn salon gebruik ik alleen natuurlijke en dierproefvrije producten. Zo maken we de wereld samen een stukje mooier. Je bent bij mij aan het juiste adres voor:  wenkbrauwen en wimpers (epileren/verven/waxen), gezichtsbehandelingen, acne behandelingen. Mijn salon bevindt zich aan het Zuiderdiep 116.

Afspraak maken bij Skintone?

Dit kan gemakkelijk en snel online. Geef aan wanneer je wilt komen en je afspraak wordt automatisch bevestigd! Uiteraard kan je ook bellen om een afspraak te maken of loop gezellig binnen op het adres: Zuiderdiep 116 in Groningen

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram