Skintone is de schoonheidssalon in hartje Groningen. Door de prachtige locatie in het centrum van Groningen is de schoonheidssalon gemakkelijk te bereiken.

Waarom een schoonheidssalon?

Van jongs af aan ben ik  al bezig geweest met uiterlijke verzorging. Dit begon met een overdreven interesse in crèmes en maskertjes van De Tuinen. Als kind mocht ik iedere week een andere uitzoeken, dit was het hoogtepunt van de week. Op latere leeftijd hielp ik mijn vriendinnen en deze interesse is uitgegroeid tot mijn beroep. Ik draag graag bij aan de zelfverzekerdheid en trots die mensen ervaren wanneer ze zich goed voelen over hun uiterlijk. Verder komen mensen bij mij voor rust en ontspanning en kijken vaak al tijden uit naar een behandeling. Om op dat moment de vertrouwenspersoon te zijn waar mensen naartoe gaan vind ik een grote eer en geeft mij veel voldoening 

Wie ben ik?

Mijn naam is Joanie Jonas, 25 jaar oud en en sinds twee jaar wonend en werkend in de stad Groningen. Na mijn opleiding ben ik parttime werkzaam geweest als zelfstandig schoonheidsspecialiste. Dankzij deze leerzame periode weet ik dat mijn passie in dit vakgebied ligt en heb ik de sprong durven wagen om mijn eigen salon te openen in hartje Groningen! Je bent bij mij aan het juiste adres voor: waxen, harsen, wenkbrauwen en wimpers (epileren/verven), gezichtsbehandelingen, acne behandelingen en massages. Mijn salon bevindt zich in de kapsalon Paruccies.

Afspraak maken bij Skintone?

Dit kan gemakkelijk en snel online. Geef aan wanneer je wilt komen en je afspraak wordt automatisch bevestigd! Uiteraard kan je ook bellen om een afspraak te maken of loop gezellig binnen op het adres: Grote Kromme Elleboog 5 in Groningen.

Volg ons op Facebook

Volg ons op Instagram